Autoescola a Palau-solità i Plegamans

Estem valorats com la millor autoescola a Palau-solità i Plegamans, Barcelona

Bienvingut a Autoescola A-14, compromesos amb l'educació viària des del 1988. Fa gairebé tres dècades que estem dedicats a la formació de bons conductors, perquè a la nostra autoescola a Palau-solità i Plegamans no només ensenyem a conduir; el nostre objectiu és que els alumnes aprenguin a circular amb seguretat, que adquireixin un òptim maneig del vehicle i que coneguin al detall les normes de circulació, perquè surtin a la carretera amb totals garanties, tant per ells com per la resta de conductors.

 autoescuela a palau solitaa

Com treballem?

El nostre mètode està basat en la confiança i en un model d'ensenyament resolutiu, didàctic, directe i segur, on predominen el tracte personal i l'harmonia entre formadors i alumnes. Fem planificacions individualitzades d'estudi, amb mètodes àgils i fiables.

Oferim un ensenyament pràctic ràpid i de qualitat per l'obtenció dels permisos, minimitzant el nombre de pràctiques de l'alumnat. A més a més, a la nostra autoescola a Palau-solità i Plegamans disposem de programes de teòrica intensiva per obtenir la teòrica comuna en 1,5-2 setmanes i les teòriques específiques, en 1 setmana.

A Autoescuela A-14 oferim classes dinàmiques i personalitzades amb el nostre programa de teòrica intensiva. Disposem de material fiable i actualitzat per obtenir la teòrica en un temps reduït. Programes de test actualitzats, amb preguntes en contínua variació i molt similars a les quals apareixen en els exàmens de la DGT, i apps externes que ens permeten agilitar la formació fora del centre.

 


Qualitat, eficàcia i rapidesa

PERMISOS DE CONDUCCIÓ

  • AM, A1, A2 i A (màxima potència)
  • B i B+E
  • C1, C i CE

 

CURSOS DE FORMACIÓ

 

 

SOL•LICITA INFORMACIÓ I MATRICULA'T

AUTOESCOLA A-14

  Avinguda Catalunya, 203,
Palau-solità i Plegamans, 08184 , (Barcelona)

  93 864 83 08

  609040560

HORARI

De dilluns a divendres:

de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00

autoescola a Palau-solità i Plegamans

SEGUEIX-NOX!